Isolerend beton

Ter plaatse gestorte thermische isolatie: Inter-Beton biedt zowel het klassieke schuimbeton als het zeer performante polystyreenbeton.

Celmix®

Celmix® is een schuimbeton geschikt als thermische isolatie of als uitvullaag. Celmix® is courant verkrijgbaar in 2 variantes: L en M. De lichtste versie L biedt de meest gunstige lambda-waarde terwijl Celmix® M een hogere mechanische weerstand heeft. 

Celmix® wordt steeds verpompt. Het mengsel is quasi zelfnivellerend en sluit perfect bij de randen of de bekisting aan. Leidingen (verwarming, electriciteit, etc.) worden volledig omhuld.

Thermomix®

De kwaliteit van thermische isolatie wordt bepaald door de details. Dit is des te meer het geval bij thermische vloerisolatie. Thermomix® staat garant voor een perfecte aansluiting met de wanden en een volledige omhulling van leidingen (verwarming, electriciteit, etc). Vloerisolatie op basis van al dan niet stijve platen schiet op dit vlak duidelijk te kort.

De uitermate gunstige lambda-waarde van Thermomix® maakt dat je ook met een geringe laagdikte (±5cm) kan voldoen aan de geldende EPB-regelgeving.

De aannemer kan de eenvoud van aanbrengen en de snelheid van uitvoering naar waarde schatten. Al na 2 tot 3 dagen, afhankelijk van de weersomstandigheden, is Thermomix® beloopbaar.

Downloads