Mortels

Kant en klare oplossing voor metselwerk, het vullen van oude leidingen of tanks, het opvullen van voegen tussen straatstenen, enz.

Stamix® - verse mortel

Stamix® is een gebruiksklare gestabiliseerde mortel met een uitzonderlijke verwerkbaarheid. Stamix® wordt gebruikt voor metselwerk van betonblokken, snelbouw of gevelstenen. Deze mortel is ook geschikt voor de bezetting van ondergronds metselwerk. De vloeibaarheid van de mortel wordt aangepast aan het type metselwerk dat gerealiseerd wordt.

Inter-Beton levert de mortel rechtstreeks op de werf nog voor de metsers op de werf toekomen. 

Wij bieden ook kwalitatieve kunststofbakken (inhoud 200 liter) te koop aan.

Fillmix®

Fillmix® is een hoogvloeibare opvulmortel, die onder meer gebruikt wordt voor het opvullen van oude rioleringen, tanks, etc. Fillmix® gedraagt zich als een homogene vloeistof en blijft stabiel (geen ontmenging). Dit mengsel vloeit vanzelf uit over afstanden tot 50m en meer en hoeft niet verdicht te worden. 

Fillmix® is een product met een gewaarborgde druksterkte.
Fillmix® kan verpompt worden met een klassieke betonpomp.

Jointmix

De voegen tussen kasseien worden vaak opgevuld met een gemodificeerde voegmortel. Dit is een mortel (mengsel van zand, cement en water) waaraan een hoeveelheid polymeer wordt toegevoegd. Deze toevoeging levert de mortel verbeterde eigenschappen op het vlak van verwerkbaarheid, mechanische weerstand, flexibiliteit en duurzaamheid.

De gemodificeerde voegmortel die Inter-Beton aanbiedt, beantwoordt aan de voorschriften van Standaardbestek 250 voor de wegenbouw, versie 2.2 en bevat minimum 450 kg cement per m³ mortel en 5 à 20 % polymeer.

Downloads