Onze missie

Inter-Beton wil in de sector van de Belgische bouwnijverheid een leidersrol spelen, m.a.w. bekwaam zijn bouwtechnieken te bepalen, bijvoorbeeld op het gebied van wegenrenovatie. Daarvoor is onze strategie gebaseerd op 4 hoofdlijnen:

  • Een permanent innoverende benadering van de markt met de lancering van verschillende nieuwe toepassingen. "Niet steeds vooruit blikken en niet voortdurend onze grenzen verleggen is altijd een beetje sterven…". Daarvoor zijn constant goede contacten met onze klanten een absolute noodzaak: deze goede relaties maken ons uniek.
  • Het kostenbeheer: hier wil Inter-Beton "de beste van de klas" zijn om haar niveau van competitiviteit te verzekeren. 
  • Een gestructureerd milieubeleid: door ons leefmilieu te respecteren, zowel op de centrales, op de weg met onze vrachtwagens en op de werf. We gaan voor een doorgedreven netheid van alle centrales, mixerwagens en iedere werknemer.
  • Een valoriserend personeelsbeleid: over adequate machines beschikken is niet voldoende, men moet ook nog de juiste man op de juiste plaats hebben. Het succes van een onderneming hangt af van de mensen die er werken, op voorwaarde dat deze in hecht teamverband werken. En dit is maar haalbaar indien iedereen onvoorwaardelijk dezelfde visie en strategie volgt. Inter-Beton wil een eersteklas werkgever zijn, waar iedereen zich goed in zijn vel voelt en waar de mensen de mogelijkheid hebben mooie dingen te realiseren, maar ook de plicht hebben om de zaken te laten vooruitgaan.